Kindercursus Blindtypen in 4 uur
 Home  |   Particuliere typecursus  |   Locaties  |   Privécursus  |   Open Inschrijving  | Typespellen  |   Contact
 
 

Daarom...

 

Vindt u typen 'leuk'?

Nee, zult u waarschijnlijk zeggen.

En toch: of het nu gaat over studies, beroep of privé: zonder computer gaat bijna niets meer. Hierbij wordt veel met de muis gewerkt, maar de meeste tekst wordt getypt via het toetsenbord. En of u veel of weinig tijd hebt om te typen: het zoeken naar de gewenste letters is meestal niet de leukste bezigheid.

Alléén met het tienvingersysteem hebt u alle aandacht bij uw werkzaamheden en niet bij uw typewerk. Wanneer u typt met enkele vingers, bent u verplicht vaak te kijken naar uw toetsenbord.

En een traditionele typecursus?

Om met tien vingers blind te leren typen moet u via een traditionele typecursus vele saaie vingeroefeningen doen op het toetsenbord. Op deze manier duurt het 30 tot 40 uur tot u de plaatsen van de letters onthoudt. Die tijd had u liever anders besteedt…

Pas als u alle letters geleerd heeft (aan het eind van de cursus), kunt u daadwerkelijk het tienvingersysteem toepassen tijdens uw eigen typewerk. Tot dan blijft u de verkeerde typevaardigheid gebruiken.

Bij ons kunt u desgewenst, binnen 8 dagen aan de slag met tien vingers!

Twee maal zo snel!

Met het tienvingersysteem kunt uw werk in de helft van de tijd uitvoeren. Stel, u bespaart een half uur winst per dag, dat is tweeënhalf uur per week, 10 uur per maand en 120 uur per jaar. Dat zijn wel 3 werkweken van 40 uur!

Wat gaat u doen met drie weken extra tijd?

Beter voor uw ogen

Naast tijdsbesparing hebt u nog een ander groot voordeel van blindtypen. U hoeft niet uw ogen van het scherm te halen en te kijken (en zoeken) naar de letters op uw toetsenbord. Niet alle ogen focussen zich even gemakkelijk.

omhoog / terug

 
 
   
  LinkedIn  
 

Agenda

In het nieuwe cursusseizoen kunt u nu zelf de data bepalen. Via een privécursus bepaalt u zelf de data, locatie en groepsgrootte. Via Open Inschrijving (klassikaal) kunt u uw gewenste avond opgeven.

 
     
 

Cursusinhoud

De inhoud van de cursus staat onder lesopbouw. Wat kunt u verwachten?
De 'daarom-pagina' vertelt u waarom deze typecursus beter is dan een gewone typecursus.

 
     
 

Brochure ASROM

In onze brochure (pdf) staat het cursusaanbod en de onderwerpen per cursusboek.

 
 
ASROM - Bergschenhoek - Sinds 1998 - Contactgegevens